Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Korres suncare



Γιαούρτι 

δροσιστικό after-sun γαλάκτωμα προσώπου και σώματος
Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα (ερύθημα) και την αίσθησηκαψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.









Aloe Vera 
ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος ιδανικό μετά την έκθεση στον ήλιο




 Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, πλούσιο σε βιταμίνες C, Ε, Ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Αβοκάντο ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν από την αίσθηση καψίματος, ενώ το Χαμομήλι και η Καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Παράλληλα, ένας συνδυασμός βιομορίων από φυσικά αμινοξέα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης.






Καρυδιά & Καρύδα 
αντιηλιακό λάδι προσώπου & σώματος SPF 10 




Λάδι μαυρίσματος εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Τα έλαια από Καρύδι και Σησάμι προσφέρουν φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το Καροτέλαιο ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Τα φυτικά έλαια Jojoba και Καρύδας διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.













                           Γιαούρτι 

                                 Αντιηλιακό Γαλάκτωμα προσώπου και σώματοςn SPF 50 

Προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB με καταπραϋντική δράση. Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου